Lill Harriet Sandaune ble valgt til Fremskrittspartiets toppkandidat da Trøndelag FrP hadde nominasjonsmøte i Trondheim lørdag. Sandaune er i dag gruppeleder for Trøndelag FrP, og medlem av formannskap og kommunestyre i Malvik.

- Jeg er veldig takknemlig for tilliten som er vist meg, både fra nominasjonskomiteen og nominasjonsmøtet i Trøndelag FrP. Vi har fått en god liste med bred sammensetning. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på valgkampen sammen med denne gjengen, sier Lill Harriet Sandaune.

Sandaune får med seg Tormod Overland fra Indre Fosen kommune på 2.plass og Terje Settenøy på 3.plass. Settenøy kommer fra Vikna kommune, som sammen med Nærøy kommune blir Nærøysund kommune fra 2020.

På de neste plassene følger Janne Jørstad Larsen fra Levanger, ungdomskandidat Mats Persøy fra Levanger, Kim Rud Petersen fra Skaun og Nelly Lian fra Stjørdal.

- Det er svært gledelig at vi har fått ei så bredt sammensatt og kompetent liste som representerer hele Trøndelag. Vi har hatt en god prosess med sammenslåingen av fylkeslagene, og er en sammensveiset gjeng. Nå skal vi stå på sammen for våre viktigste kjernesaker, som bedre veier i hele fylket, en næringsvennlig politikk som styrker distriktene våre, og en skole der kunnskap og valgfrihet står i sentrum, sier Sandaune.