Familiebedriften Tydal Bil-Elektro AS er i løpet av høsten klar for offisiell åpning av nye lokaler i Ås i Tydal.

Den tidligere Esso-stasjonen ble til bensinstasjonen Best, men har fortsatt ei positiv utvikling som en tradisjonell bensinstasjon, til tross for stadig knappere marginer på drivstoffsalg. Med svært god service og butikkhandel, og kanskje er det derfor bedriften har overlevd.

Overlevd såpass godt at de har satset rundt ti millioner på en utvidelse av butikkarealene, der ikke minst snøscooterforhandleren Tydal Bil-Elektro AS nå får vist produktene sine til et langt større publikum.

Her er både brukte og nye snøscooter- og ATV-modeller som har fått god utstillingsplass, og her er det også plass til klær, sko annet nødvendig utstyr.

- Nå mangler vi bare en ny disk-linje, forteller daglig leder Kåre Lunden, som gleder seg til bedre betingelser for både kunder og ansatte.

NYE LOKALER: Tydal Bil-Elektro med nye og innbydende lokaler. Her kan du spise burgeren din i fred med god utsikt, du kan kjøpe ny eller brukt snøscooter, ny motorsag eller bare "prat skjit". Foto: Andreas Reitan

Scooterløyper

- "Lillebror" Flemming Lunden er styreleder i det familie-eide aksjeselskapet. Han poengterer sterkt nødvendigheten av støtten de fikk av Tydal kommune i forbindelsen med utvidelsen som nå snart er fullført.

- Vi satser jo sterkt på snøcooterløypene i regionen og har etablert spiseplasser for minst 30 personer inne i trivelige og lett tilgjengelige lokaler like ved Fv 705. Vi har stor tro på framtida, sier Flemming. Han solgte forøvrig en brukt snøscooter da Nea Radio besøkte bedriften torsdag ettermiddag. - De kom utenbygds fra, så det var ikke et spontankjøp, de kjente nok godt til oss, sier Flemming.

- Vi har mange gode brukte snøscootere, men de må nok vike plassen når 2023-modellene av Ski-Doo kommer til av høsten, sier Flemming.