Politi og ambulanse rykket litt før klokken 9 onsdag ut etter melding om påkjørsel i Selbu.

– Fotgjengeren var våken etter ulykken og hadde fått noen skrubbsår, opplyste politiet og la til at vedkommende ikke var alvorlig skadet.

Politiet skriver skrev først på meldingstjenesten X at en fotgjenger var påkjørt av en buss på fylkesvei 6712 - Strandveien ved Fossan klokka 08.30. I ettertid har hendelsesforløpet blitt klarlagt etter at politiet har gjennomført undersøkelser.

I en oppdatert melding skriver politiet at det er snakk om en gutt i barneskolealder som blir ivaretatt av helse på stedet.

Syklet inn i siden på bussen

– Det er ikke snakk om alvorlig skade. Politiet avhører vitner. Gutten skal ha vært på sykkel og har brukt hjelm. Selve sammenstøtet har i følge ambulansen som kom til stedet skjedd ved at syklisten har syklet i full fart inn i siden på bussen som måtte bråbremse. Vi jobber fortsatt med avhør og etterforskning i saken, heldigvis har det gått bra for gutten som ble skadd - det er kun snakk om noen skrubbsår, sier Bjørnar Gåsvik ved politiets operasjonssentral til Nea Radio.

Slik så meldingen fra Twitter ut like etter uhellet hadde skjedd. Hendelsesforløpet er oppdatert i ettertid. Foto: Screenshot X