Av 600 innsendte bidrag fikk vi lørdag kveld presentert de ti finalistene som etter audition hadde kommet seg gjennom nåløyet, og blant dem "Dråkmat" fra Selbu. Ole Henrik Valli, Kevin Vanebo, Martin Aas, Tomas Kjøsnes og Henrik Fuglem har siden de fikk beskjed om finaleplass hatt ei fantastisk tid. De har vært på leirsamling med de andre finalistene, studioinnspilling og i ei hel uke nå i forkant av finalen har guttene fått oppleve hovedstaden. De har fått omvisning i Operaen, de har vært på Slottet og ikke minst , de har vært på bowling hele tre ganger.

Alle finalistene har bodd på Oslo Plaza og vært stjerner i ei hel uke. Men det har også vært harde arbeidsøkter i Oslo Spektrum. Og både generalprøve på fredag og presseforestilling på lørdag ettermiddag måtte til før den store finalen på lørdag kveld. Ei forestilling som ble direktesendt på NRK 1 i beste sendetid. For en sjanse for de unge deltakerne til å vise fram hva de er god for.

Dråkmat var veldig glad for støtten de fikk av 350 grønnkledde fans i salen. Og fansen var nok like fornøyd med "Dråkmat" som virkelig leverte på scena i Oslo Spektrum. Hva så med fortsettelsen for Dråkmat?  Æ ane itj æ.