Søndag ettermiddag bekrefter politiet på Innherred at den andre tenåringsjenta, som var hardt skadd etter mopedbil-ulykka i Steinkjer torsdag denne uka, døde på sykehuset.

Det skriver Trønder-Avisa på nett.

– Politiet har fått melding fra St. Olavs hospital om at den andre jenta som var involvert i ulykka dessverre også er død, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til NRK Trøndelag.

De avdøde er 16 år gamle Carmen Alexandra Otnæs-Helmersen og 15 år gamle Marianne Setten. Begge jentene er bosatt i Steinkjer.

Familiene til jentene har samtykket i at politiet går ut med navn og alder.

Samlet ved ulykkesstedet

Det var torsdag ettermiddag en mopedbil frontkolliderte med en varebil i Beistad i Steinkjer. Begge tenåringsjentene, som nå er bekreftet omkommet, satt i mopedbilen.

En av dem døde alt torsdag, mens den andre ble fraktet til St. Olavs hospital med luftambulanse med alvorlige skader. Søndag ble det altså kjent at hun døde av skadene.

Politiet går ut med informasjonen i samråd med jentas foreldre.

– Ulykka har derfor krevd to unge menneskeliv, bekrefter Volden.

Pårørende, venner og familie har samlet seg ved ulykkesstedet og politiet har derfor satt ned hastigheten fra 80 til 50 km/t på stedet. De ber trafikanter være oppmerksom på dette.

Trafikkulykken er under etterforskning. Det er foretatt tekniske undersøkelser av politiets krimteknikere og ulykkesgruppen i Statenes vegvesen.

Det er foreløpig for tidlig å si noe om hva som kan være årsaken til ulykken, men politiet prioriterer saken, skriver de i en pressemelding mandag ettermiddag.