– Selbu Teaterforum ser seg dessverre nødt til å avvikle Selbumartnan grunnet manglende utstiller påmelding, skriver de i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Takker alle som har deltatt

Over flere år har antallet utstillere sunket betraktelig, og i år er det så få påmeldte utstillere at martnan ikke kan gjennomføres.

– Det har vært 24 år fine år med utstillere og besøkende i skjønn forening med kultur og martnasfester, skriver martnasgeneral Heidi Saur i pressemeldingen.

– En stor takk til alle våre tidligere utstillere, besøkende og samarbeidspartnere som gjør at vi har mange gode martnasminner. Det er en tid for alt, og vi mener det er viktig å avslutte mens vi fortsatt har gode minner om Selbumartnan, fortsetter hun.

Blir sommerfest

Selbu Teaterforum ønsker fortsatt å skape aktivitet i sentrum i sommer, og vil derfor arranger Sommerfest i Selbu helga 23. - 25. juni. Med teltfest på bankplassen fredag med Liv Laga og lørdag med Elvetuns.

– I tillegg vil det være diverse kulturinnslag i teltet på dagtid. Vi vil også jobbe for å se om vi kan finne et kreativt alternativ til Selbumartnan for neste år, skriver Saur.