4. divisjonsoppgjøret mellom Røros og Tydal på Øra stadion lørdag, endte med seier 4-1 til hjemmelaget. - Et noe flatterende resultat, vi var ikke så mye bedre enn Tydal, sa rørostrener Bård

Sundmoen Aas til Nea Radio etter kampen.

Det var bortelaget som startet best og hadde en stor sjanse allerede etter drøyt fem minutter. Gaute Kirkvold kom alene med keeper, men satte ballen utenfor. Tydal fortsatte å være det beste laget utover omgangen og etter 14 minutter satte Even Græsli inn kampens første mål.

Røros startet kampen med fjorårets toppscorer Lars Erik Sandbakken som midtstopper, og det var først da han ble flyttet opp på spissplassen at Plassryssen begynte å bli farlige. I det 45. minutt utlignet Andreas Aunmo for Røros og lagene gikk til pause med 1-1.

Kvarteret ut i andre omgang viste Lars Erik Sandbakken hvilke spissegenskaper som bor i ham og satte inn 2-1.  12 minutter senere satte samme mann inn 3-1 etter et fint mottak på venstre side

hvor han tok ned ballen, fintet motstanderen og skrudde ballen rundt tydalskeeperen.

I kampens siste spilleminutt satte Martin Berg Tuveng siste spikeren i kista og de 120 betalende tilskuerne kunne juble for en fin forestilling i sola på Øra Stadion.

Tydalstrener Olav Harry Østby sier det er flere ting å sette fingeren på og at han nå vil bruke sommerpausen til å bli enda bedre til høstsesongen starter i august:

Rørtostrener Bård Sundmoen Aas kommer heller ikke til å ligge på latsida i sommerferien og sier at kondisjonstrening står høyt på dagsorden framover. Han er godt fornøyd med å ta tre viktige poeng i kampen, men innrømmer at resultatet ikke gir et helt riktig perspektiv på kampen: