Nå er det like før fotballsesongen starter i Brekken.

Fotballentusiastene i Brekken sendte 1. påskedag ut innkallelse til snødugnad og prosjekt "Berr Bane".

Det medførte at omlag 25 frivillige mandag formiddag stilte opp med snøskuffer på den nye kunstgressbanen. I tillegg var det to traktorfresere i aksjon.

Hadde det ikke vært for Helge Thorsvoll og Mats Østbyhaug med hver sin snøfres, så ville nok ikke hele banen blitt rydda på en dag, heter det i en rapport fra Brekken. Nå er imidlertid all snøen fjerna helt inn til gjerdet. Det er også meldt godvær i dagene fremover, og dermed blir det spennende å følge med når kunstgresset "titter"  frem.

I løpet av 4-5 timer var banen rydda for snø, og sorte gummikuler ble avslutningsvis kasta ut på de 5 cm tykke islaget som var igjen. I tillegg ble det fresa rundt banen.

Trenerne Vegar og Ove hadde erstatta fotballtreninga 2. påskedag med dugnad, og 12-15 ivrige fotballspillere brukte dagen med å fjerne snøen. Trenerne håper gjennom dagens innsats at allerede mandag eller tirsdag neste uke, så kan det trenes hjemme på Brekken kunstgress.

- La oss håpe det skjer, for spillerne lengter etter å komme ut på stor bane, heter det i meldinga fra ivrige brekkinger.

BIL-sprinten går som planlagt

Fotballformann Steinar Tamnes er ikke bekymret for at dagens snøarbeide på og rundt stadion skal forringe kvaliteten på skistadion til kommende BIL-sprint, som avvikles førstkommende lørdag. Det er mer en nok plass, og han lover flotte løyper i kjente trasèer til deltagerne.