Regionrådet for Fjellregionen drar på frierferd til Trondheim torsdag 7. juni. Med seg har de Flokk, Norsk helsearkiv, Sykehuset Innlandet HF Tynset og flere andre bedrifter samt seks av åtte kommuner i regionen. Sammen skal de presentere og markedsføre regionen som et attraktiv sted å både jobbe og bo.

Speed-dating

I en pressemelding står det at deltakende bedrifter og representanter fra kommunene skal speed-date med studenter, potensielle arbeidstakere og tilflyttere som er nysgjerrige på hva regionen har å tilby av muligheter. Mange av bedriftene kommer med ledige stillinger som de ønsker å profilere og de får mulighet til å si noe om sine rekruttering- og kompetansebehov.

– Alle er velkomne til å bli med på dette arrangementet, enten du går med tanker om å flytte til Fjellregionen eller ønsker å treffe næringslivet og kommunene i regionen, sier Samareh Granqvist i Rørosregionen Næringshage. Næringshagen har ansvaret for organisering og gjennomføring av arrangementet på vegne av Regionrådet.

Lokal underholdning

Arrangementet foregår på Clarion Hotell og Congress på Brattøra og starter kl 19.00. Her blir det presentasjoner fra både bedriftene og kommunene. Kveldens program byr også på lokal underholdning. Artist Simen Mitlid fra Os står for det kulturelle innslaget. Simen Mitlid er blant annet kjent fra NRK P3 Urørt. Han spilte også på Trondheim Calling i februar. I tillegg til underholdning på scenen, vil det bli servert mat og drikke utover kvelden.

– Bli med!

I regionen vår har vi gode karrieremuligheter, spennende bedrifter som er i vekst, fantastisk kulturtilbud til både barn og voksne samt gode boområder med nærhet til vakker natur.

– Om dette er kriterier som er viktige for deg, så bør du ta turen til Clarion Hotell torsdag 7. juni og la deg sjarmere av representanter fra næringslivet og kommunene. Det blir en kveld med gode samtaler, god mat og drikke og fin musikk. Det er gratis deltakelse, så det er bare å bli med, sier Samareh Granqvist.