Politiet i Røros har loggført 60 oppdrag forrige uke og rundt halvparten av disse kan relateres til Rørosmartnan.

På sine facebooksider oppsummerer politiet martnan slik:

– Det er registrert 28 oppdrag som omhandler berusede personer/ ordensforstyrrelser hvor politiet er tilkalt. Her er det registrert 5 ordensforstyrrelser og gitt 6 pålegg fra politiet. Ett av påleggene ble brutt og vedkommende blir dermed anmeldt.

– 2 personer måtte innom politiets glattcelle. En av disse ble innsatt etter å ha utøvd vold mot to politibetjenter, samt oppbevart narkotika.

– 464 biler er kontrollert av UP og lokalt mannskap. Det er gitt 6 forelegg for fart og 2 personer er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. I tillegg mistet en person førerkortet for å ha gjort en for dårlig innsats med skraping av vinduer.

– Hele én person ble anmeldt for urinering på offentlig sted, som trolig er ny rekord!

Alt i alt har det gått rolig for seg og det har vært god stemning noe en ikke skulle tro når førstemann ble bortvist 14:30 på åpningsdagen fra et utested i sentrum.

En stor takk til arrangør, vektere, natteravner og andre tålmodige sjeler vi har vært i kontakt med i løpet av uka. Og sist men ikke minst, takk til frelsesarmeen for en meget god kake natt til søndag.