-Vi er veldig glade for å få på plass Unni til denne viktige lederrollen i Coop Midt-Norge. Hun har perfekt bakgrunn, har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Følger opp medlemmer, eiere og sponsorer

Unni Lunde Haagenstad er ansatt som ny sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge. Hun kommer fra en stilling i SpareBank1 Kapitalforvaltning og er utdannet innenfor markedsføring og ledelse ved Handelshøgskolen BI.

Nå får Haagenstad ansvar for dialogen med de 260.000 medlemmene og eierne av Coop Midt-Norge. I tillegg overtar hun ansvaret for et av landsdelens største sponsorbudsjetter, og skal blant annet følge opp Coop sine avtaler med både kvinne- og herrelaget hos RBK, Ranheim, Stjørdals Blink og det kommende VM på ski i Trondheim 2025.

Hun får også ansvaret for en lang rekke sponsoravtaler med ulike breddeklubber og forskjellige kulturaktører.

-Jeg har hatt en fin tid i SpareBank1 Kapitalforvaltning og fått være med på en utrolig spennende reise. Dette var imidlertid en utfordring jeg ikke kunne si nei til, der jeg både får brukt det jeg kan godt og kan lære meg noe nytt. Jeg gleder jeg meg veldig til å bli en del av Coop Midt-Norge fra august av, sier Unni Haagenstad.

Coop Midt-Norge er landsdelens største handelsaktør med 139 butikker og 2800 ansatte fra Rana i nord til Røros i sør. I fjor hadde selskapet 8,4 milliarder kroner i omsetning.