I slutten av juni lyste Stjørdal kommune ut stillingen som kommunalsjef Samfunn. Dette etter at det i mai ble kjent at Bente Næverdal (53) hadde skiftet jobb til byutviklingsdirektør i Trondheim.

I alt 10 personer har søkt på stillingen, hvorav fem menn og fem kvinner. To av søkerne, en mann og en kvinne, har trukket sine søknader.

Kommunedirektør i Stjørdal kommune, Tor Jakob Reitan, mener det er flere sterke kandidater blant søkerne på jobben som kommunalsjef Samfunn. - Det er fint å nok en gang få bekreftet at vi er en attraktiv kommune å jobbe for, og det blir en spennende prosess fremover, uttaler Reitan. Han vil umiddelbart starte gjennomgangen og selektere kandidater til førstegangsintervju sammen med et utvalg ledere og hovedtillitsvalgte, sier kommunedirektøren i en pressemelding.

Disse har søkt

  • Jan Torstein Ovidth (33). Prosjektleder, Stjørdal.

  • Geir Aspenes (60), Sektorleder areal og miljø, Stjørdal.

  • Mann unntatt offentlighet.

  • Vera Iversen (54). Kommunalsjef plan, eigedom og teknikk, Ulvik.

  • Heidi K. Fossland. Direktør strategi og partnerskap (konst.), Trondheim.

  • Jane Cameron Williamson (24). Jobbsøker, Trondheim.

- Et knippe kandidater går videre etter førstegangsintervjuet til et dybdeintervju og finale, vi tar sikte på å lande ansettelsen innen utgangen av september, forteller kommunedirektøren.

Dette vil han se etter

Kommunedirektør i Stjørdal kommune, Tor Jakob Reitan. Foto: Anne Gundersen

Kommunedirektøren legger ikke skjul på at det er en krevende lederstilling søkerne har søkt på, og at stillingen har stor betydning for utviklingen av kommunen og regionen.

- For å si det sånn; den som tiltrer stillingen får bruk for både høyre og venstre hjernehalvdel, og jeg vil i ansettelsesprosessen se spesielt etter kompetanse og entusiasme samt en sterk vilje til å drive utvikling, avslutter Tor Jakob Reitan.