Sent torsdag kveld rykket politi og helsevesenet ut til en adresse i Namsos etter melding om vold.

– Status nå er at en person er bekreftet død. En annen person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge, sier operasjonsleder Trond Hangaas fredag morgen.

Politiet mottok melding om vold litt over kl. 23 torsdag 22. desember og rykket ut til en adresse i Namsos. En person ble funnet død på adressen og en annen person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Ifølge VG er det en kvinne som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Hun har ikke tatt stilling til straffskyld, sier hennes forsvarer Rolf Christensen.

– Hun ble pågrepet i natt og er selvfølgelig preget av det hele. Sterkt preget, sier kvinnens forsvarer Rolf Christensen til VG.

Christensen bekrefter at det er en samboerrelasjon mellom kvinnen og personen som er død.

Politiet har iverksatt etterforskning og er i avhør med siktede.

Jobber med avhør

Politiet jobber nå blant annet med kriminaltekniske undersøkelser og avhør av vitner for å kartlegge hendelsesforløpet. – Vi ser på dette som en alvorlig voldshendelse med døden til følge. Etterforskningen er helt i startfasen og vi jobber med å kartlegge hva som har skjedd, sier Åsta Elden påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Den siktede er på Namsos politistasjon for avhør, og bistås av forsvarer Rolf Christensen.

Alle pårørende er ikke varslet, dette arbeidet pågår og tar litt tid. Derfor går ikke politiet ut med kjønn eller alder på avdøde på nåværende tidspunkt.