Radiobingoen på tirsdager hos Nea Radio er kanskje det eneste som er igjen av sosiale tilstelninger nå, men den som skulle vært arrangert tirsdag kveld ble avlyst pga at en fiberkabel er pløyd av, det melder nettleverandøren NTE.

- Radiobingo er gøy, spennende og sosialt. Det er også svært enkelt, man kan enkelt kjøpe blokk på nett eller hos en av våre mange kommisjonærer. Tryggheten i at du kan kjøpe blokk på nett vil nok være viktig nå. Blokkene kan skrives ut eller spilles digitalt på skjermen, sier Elverum.

Bingosjef: Med 100 000 kroner i jackpoten, lover Nea Radios daglig leder og bingosjef, Stian Elverum, svært så spennende tirsdagskvelder framover! Foto: Arkiv

Det er store penger å vinne også, to lykketall er verdt 100.000 kr mens ett tall er verdt 30.000 kr. I tillegg til dette er det 25.000 kr i faste ordinære premier hver uke.

En av flere måter å støtte Nea Radio på

- Nea Radio er også i en spent økonomisk situasjon, en av måtene du kan støtte jobben Nea Radio gjør i disse tider, med beredskapsradio og flere titalls nettsaker publisert gratis på nett hver eneste dag. Det at du spiller bingo gjør at vi kan publisere publisere enda flere nett- og nyhetssaker, sier daglig leder Stian Elverum.

Bingoblokker kjøpes ved å klikke her, her finner du også all informasjon om spillet.