Politiet melder på twitter litt før klokken 11.30 søndag at den savnede 51-åringen det har vært lett etter med store styrker siden sent tirsdag kveld, er funnet.

- Saknede er funnet i live av pårørende. Saknede er våt og kald. NLA er på vei til stedet. Politihelikopteret har landet på stedet. Takk til alle frivillige som har deltatt i leteaksjonen, heter det i meldingen fra politiet.

Mannen ble søndag formiddag funnet på Finsådalen, rett vest for Vårhusgrenda i Hessdalen. Foto: Screenshot Google Maps

– Han er sliten og redusert og blir nå tatt hånd om av helse, sier operasjonsleder Øystein Sagen i Trondheim politidistrikt.

Den savnede ble funnet om lag 8 kilometer sørvest for der han bor, sier Sagen. Han bekrefter at dett er er et område det har vært søkt i tidligere.

Nea Radio får bekreftet fra sikre kilder at det er på Finsådalen - på veien til Båttjønndalen, mannen ble funnet.

Fredag ettermiddag ble det funnet gjenstander i fjellet vest for Ålen sentrum, som tilhørte mannen. Gjenstandene ble funnet om lag 25 kilometer i luftlinje fra Ålen sentrum, og politiet meldte da at de var veldig sikre på at de tilhører den savnede.

Dette området har vært blant stedene det har vært søkt i helga, med blant annet hundepatruljer.

To helikoptre, blant annet et fra politiet, har bistått letingen søndag, blant annet med å frakte letemannskaper inn i området.