– May Britt Kjelsaas har gjort en lynkarriere i Senterpartiet etter at hun ble rekruttert til å stå på Sp-lista ved kommunevalget i 2019, melder partiet.

– Som kjent gjorde Senterpartiet et brakvalg og May Britt føk rett inn i kommunestyret. Der er hun leder av utvalg for helse og velferd. Hun er oppnevnt av kommunestyret til styret i Jøssåsen Landsby, og sitter i Vannregionutvalget.

May Britt er utdanna biolog med ferskvannsøkologi som spesialfelt. Likevel er det medisin og helse hun steller med i yrkeslivet. Nå som seniorrådgiver og fagkoordinator i Helse Midt-Norge.

Opprinnelig er May Britt Lånkbygg, men har bodd på Vikhammeråsen i 20 år. Der bor hun sammen med mann og to barn, eller rettere sagt ungdommer. Dessuten har hun en hund som hun gjerne drar med seg ut på tur. Skogturer er May Britts favorittfritidssyssel.

– Min politiske visjon er enkel, sier May Britt. Jeg vil arbeide for at Malvik fortsatt skal være et fantastisk sted å bo. Jeg ser fram til å lede et engasjert senterpartilag som deler denne visjonen med meg.

Mari Bjørnstad fortsetter som nestleder. Ida Vetleseter Bøe, Thorbjørn Normann, Hans Olav Staven, Lorents Teigen, Torkel Ystgaard, samt gruppeleder Ketil Sivertsen utgjør det øvrige styret.