Holtålen Arbeiderparti hadde mandag kveld nominasjonsmøte, og der ble det klart at partiets ordførerkandidat til kommunevalget neste høst er Dag Knudsen, med Tove Hegseth på andreplass.

Videre følger Jan Arild Sivertsgård og Ann Elisabeth Hansvold på de neste plassene - alle kumulert.

Først ute

Partiet er dermed den første lista i Holtålen som offentliggjør sin ordførerkandidat.

Sittende ordfører Jan Håvard Refsethås fra Senterpartiet, stiller ikke til gjenvalg og partiets mest naturlige kandidat, Heidi Greni, sitter på Stortinget.

Senterpartiet samarbeider om Felleslista sammen med Venstre og KrF. Ingen av av disse har ennå ikke offentliggjort sine lister. Det har heller ikke SV og Høyre.

Tror på godt valgresultat

– Både programkomiteen og nominasjonskomiteen har jobbet meget godt i forkant av mandagens møte, heter det i en rapport Nea Radio har fått fra Arbeiderpartiet.

– Vi holdt på en god stund i kveld fordi det er viktig for oss at vi står inne for det vi vedtar. Det var god stemning og vi er optimistiske og har tro på et godt valg, lyder stemningsrapporten fra nominasjonsmøtet. Artikkelen fortsetter under bildet

SMÅ OG STORE: Nominasjonsmøtet i Holtålen Arbeiderparti Foto: Privat

Hele lista:

Dag Knudsen Tove Hegseth Jan Arild Sivertsgård Ann Elisabeth Hansvold Petter Almås Gøril Skjefte Jon Lars Skjefte Ingrid Moan Tore Børresen Torild Løvdal Morten Ingebrigtsvold Ole Roger Gundersen Liv Sunde Moan Torbjørn Wolden Olav Tronsaune Elling Nyrønning