Fredag skjedde det. Langøra Kaffebrenneri i Stjørdal fikk nye og tidsriktige lokaler.

Kaffegründerne Renate Aune og Kristian Helgesen flyttet over fra stabburet ved Hjelseng Gård til nye, tidsriktige og svært så kaffeduftende lokaler - fortsatt ved Hjelseng Gård.

Tøff satsing

- Vi har satset, og ser nå at vi kommer til å lykkes. For en pressefotograf og en glassblåser er dette rimelig stort, innrømmer en beskjeden Kristian Helgesen som nå selger kaffe til hele verden. Til Tydal og til New York. Sammen med Renate Aune har han våget, og vunnet.

Ordfører Ivar Vigdenes deltok ved ny-åpninga på Hjelseng Gård og sa i sin hilsningstale at han slett ikke ikke hadde trodd at kaffe kom til å bli den nye eksportartikkelen fra Stjørdal.

Kaffeimportør Bjørnar Hafslund tror suksessen bak Langøra Kaffebrenneri er hardt arbeid, dyktige og satsingsvillige gründere og stor kompetanse.