Det var en meget oppstemt mor Kristin som ringte inn under radiobingoen i andre omgang tirsdag kveld. Datteren Solveig Dyrdal hadde nemlig prikket inn en trerekker på ett av Nea Radios lykketall.

Ingen spesielle sammenhengende setninger kom fram annet enn ren og skjær glede over å ha vunnet så mye penger sang igjennom radioen på Fløneset i Selbu denne kvelden.

Tredje storjackpot i år

Dette er den tredje store jackpotten på 100.000 kr som deles ut i Nea Radios radiobingo i år. Første gang ble premien delt mellom en spiller i Rennebu og på Støren, andre gang gikk den til et bingolag på Røros, og nå kom altså turen til Selbu. Om det går en periode uten at jackpotten går ut, øker Nea Radio vinnersjansene på jackpotten, noe som skjedde denne gang.

Men spilleren fra Selbu hadde ikke trengt noen ekstra lykketall, hun fikk jackpot på lykketallet som hadde vart siden forrige gang potten gikk ut.

Hva pengene skal brukes til, fikk vi ikke videre svar på, men når det kommer inn 101.500 kr på konto sommerstid for en ungdom kan vi bare gjenskrive forrige setning.

Neste uke er Nea Radios radiobingo fortsatt på 100.000 kroner, i tillegg til de ordinære premiene på 25.000 kr. Det nye lykketallet er allerede bestemt av den heldige vinneren - og det nye tallet er: 10.

Nea Radio gratulerer!