Det ble en regntung og småkald lørdag for publikum på årets Sommerfestival. Heldigvis så det ikke ut til at dette sjenerte hverken artister eller publikum og de frammøtte fikk flere flotte opptredner utover lørdagskvelden. Dessverre måtte TNT, som for mange var det største trekkplasteret denne festivalen, melde avbud da vokalist Tony Harnell fikk både hals- og brystbetennelse. Som et plaster på såret spilte de andre artistene lengre og leverte noen flotte konserter.

Kvelden starte med Plumbo, Vømlingan og Staysmann, og ble avsluttet av tre flotte opptredner av Terje Tysland, Dance with a Stranger og aller sist Stage Dolls. Selv om det var færre fremmøtte foran scenen enn det man hadde håpet på og regnet styrtet ned uavbrutt var opptredene uklanderlig. Når Terje Tysland satte i "Send mæ en øl" og publikum sang med var det ingen grunn til å tro at det var noe annet enn solskinn og sommer. Den uvanlige kombinasjonen av vann og sommer var heller ikke nok til å stoppe alle publikumere fra å stille i badetøy.

Veien ved bruen over til Årsøya ble også i år stengt på grunn av oversvømmelser, og ikke alle bilene ble reddet ut før vannet kom.

[su_youtube_advanced url="

Hva som skjedde videre får du høre på nearadio på mandag!