Overdragelsen skal i følge en pressemelding skje 1.november 2023. Knut Eidem har drevet K. Eidem Elektro i noen år og har fra før noen eiendomsprosjekter både i Selbu og Stjørdal. Nea Radio har bedt Oddveig Kipperberg om mer informasjon om salgsprosessen og om det evt var en budrunde. Hun svarer på sms at; - Det var en ordinær budprosess. Jeg kan ikke gi nærmere innsyn i denne.

Planer for eiendommen

Selbu eiendom AS tenker å rehabilitere og pusse opp eiendommen både ute og inne. Eidem forteller at nyoppussede leiligheter vil få ny belysning med innfelte spotter i de fleste rom, nytt bad, nytt kjøkken, nye gulv med varme, nytt el-anlegg og nytt røranlegg. - Vi tenker også utskifting av alle utvendige takflater, vinduer og dører, og vil se på mulighet for etterisolering og eventuell kledning. Dette arbeidet vil tidligst startet når våren kommer i 2024. Deretter starter oppussing av de leilighetene som står tomme, før vi gjøre en vurdering av de bebodde leilighetene i samråd med kommunen og de som bor der, sier han.

Trivelig og levende

Eidem sier videre at de vil også se på uteområdet og gjøre gata så koselig som de får til med litt ny beplantning. - Vi håper at dette blir et trivelig og levende nabolag med unge og eldre i god blanding. Kommunedirektør Oddveig Kipperberg er glad for at bygget nå er solgt og for at kommunestyrets ambisjoner kan bli til virkelighet. Vi ser at Selbu Eiendom AS planer er i tråd med de behov og den etterspørsel det er i Selbu i dag. Dette blir et viktig tilskudd til leiligheter i Selbu sentrum. Dessuten har eiendommen stort behov for rehabilitering for å fremstå som moderne og attraktive for våre innbyggere.