På få år har tømrerfirmaet Bergstaden Bygg AS vokst fra fire ansatte til i dag, tolv fast ansatte i tillegg til et par innleide medhjelpere.  Dette gjør at bedriften, som til tross for navnet, har base i Ålen, er kåret til en av regionens gasellebedrifter i 2016.

Dagens Næringsliv har i flere år kåret norske gasellebedrifter. Dette er er en betegnelse på lønnsomme norske bedrifter som kan vise til positive resultater og vekst de fire siste årene. For å komme med i det gjeve selskap må bedriften blant annet ha levert godkjente regnskaper, doblet omsetningen over fire år, ha et positivt samlet driftsresultat, unngått negativt vekst og være aksjeselskap.

Daglig leder i Bergstaden bygg, Magnus Jensås, startet tømrerfirmaet sammen med tre kamerater i mai 2012. I dag består arbeidsstokken av flere byggingeniører, byggmestre og tømrere og ordreboka er full i måneder fremover.

Denne uka inngikk Bergstaden Bygg en avtale med Overhalla Hus AS, som skal være med å sikre arbeidsplassene.  Det aller første Overhalla-huset skal opp i Hessdalen i løpet av vinteren.

Mandag var salgs og markedssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen,  i Ålen for å underskrive avtalen.

Magnus Jensås sier at med dette så har Bergstaden Bygg enda et produkt å tilby sine kunder:

Saken fortsetter lenger ned på siden

Håper å finne tomt til industribygg

I dag har Bergstaden Bygg AS base hjemme på gården hos daglig leder, på Langlandet i Ålen. Kontoret er lite og lavt under taket, der det er plassert på loftet over garasjen. Magnus Jensås sier at firmaet er på leting etter egnet tomt slik at de kan flytte inn i sentrumsnære og mer egnede lokaler.

Han håper på en snarlig løsning da behovet for lagerplass, kontorer, garderober og oppholdsrom, er stort.