- Vi er veldig spent og håper at det kommer mye folk. Vi har fått forespeilet at folk syns det er litt skummelt og dukke opp på men det skal de ikke tenke på. Det her er åpent for alle. Om du er skeiv eller hetero spiller ingen rolle. Vi blir veldig glad for å se mange på bankplassen, sier leder for NeadalsPride Linn Kristin Mosbø.

Selv om vi er i 2021 så understreker begge viktigheten av et slikt arrangement.

- NeadalsPride er en måte å samles i bygda. Det kan være vanskeligere å være skeiv på bygda enn i byen. Å ha et miljø helt i nærheten der du bor vil bety mye for mange, sier nestleder i NeadalsPride Mari Engen Hanem.

Artister og appeller

Even Haarstad, Kristian Stokke, Ane Marte Stokke, Knut Erik Jensen og Eilert Ottem er artistene som stiller opp.

- Det blir både appeller, underholdning og gode samtaler på paviljongen.Vi håper på å skape litt liv og røre og god stemning på bankplassen. Men litt alvor også med appeller, sier Mosbø.

De som skal holde appeller er blant annet Ole Morten Balstad ordfører i Selbu, Even Østbyhaug fra kommunestyret i Tydal og Erik Høsøien fra FRI Trøndelag. I tillegg til Linn Kristin Mosbø og Mari Engen Hanem fra Neadals Pride selvfølgelig.

Sofaprat med Nygård

Det blir også en sofaprat med Henning Nygård, et talkshowaktig innslag om det å leve både i og utenfor skapet.

- Det blir en samtale eller et litt Lindmo aktig intervju med med Henning Nygård, utflytta selbygg som nå bor i Oslo nå men som har veldig mye viktige erfaringer og synspunkt å komme med både om å leve i skapet og veldig offentlig utenfor skapet, sier Hanem.