Den lokale cupfinalen? Ja, og så får vi enda èn utpå seinhøsten. Vikvarvet og Selbu spiller nemlig i samme avdeling i herrenes 5.divisjon.

Gårdagens lokaloppgjør startet med hjemmedominans, som Vikvarvet ofte har hatt for vane på Rødmyra stadion. Om det var det uvante underlaget som gjorde SBK-spillerne tafatte, vet vi ikke, men 1-o til pause var faktisk svært fortjent, selv om målet til Runar Overvik etter 37 minutter kanskje var av det noe lettkjøpte slaget.

I 2.omgang hadde nok SBK-spillerne bestemt seg for å satse mer på pasningsspill, og lykkes gang på gang i å komme gjennom på farlige kontringer.

Odd Erik Garberg sørget for 1-1 etter en forsvarstabbe (7 minutters spill), og samme mann la på til 1-2 etter et flott angrep fem minutter seinere.

Deretter bølget kampen fram og tilbake, og Runar Overvik hadde både to og tre sjanser til å score for hjemmelaget. Men denne gangen ville det seg ikke, og SBK kunne reise fra Rødmyra og ta fotballferie med tre nye og viktige poeng.

Poengene hadde vært enda viktigere for hjemmelaget, - men vi kommer sterkt tilbake etter litt ferie og ei flott fotballhelg på Dala, lover kaptein Arild Mosleth.