Det er ikke hver dag Tydal får bedriftsetableringer. Lørdag presenterte Iver Bjarne Brandtzæg "Alle på Tur" under Glad-dagen i Stugudal.

Brandtzæg er født og oppvokst i Stugudal og har gjennom oppveksten brukt mesteparten av tida si utendørs.

Etter videregående skole i Meråker, tok han befalsskolen i luftforsvaret og har vært i forsvaret i fem år, blant annet som helikoptermekaniker på Bardufoss.

Her ble interessen for friluftsliv videreutviklet, med jakt, fiske, terrengsykling, løping og toppturer både sommer og vinter som aktivitetene han har drevet mest med.

Tilbake til Trøndelag

- Nå har jeg flyttet tilbake til Trøndelag og vil bruke litt av tida mi på å hjelpe andre å komme seg ut på tur i hjemkommunen min. Dette i samarbeid med andre lokale bedrifter, sier Iver Bjarne Brandtzæg til Nea Radio.

Trimpoeng

I stedet for å ta med smarttelefonen på tur skal "Alle på Tur" la smarttelefonen ta med deg på tur. Gjennom å laste ned appen for trimpoeng kan du nå melde deg på Alle på Tur sine turer.

- Her vil du få opp et godt utvalg med turer med ulike vanskelighetsgrader og for alle aldre. For hver tur du går vil du også samle poeng som gir deg en mulighet til å være med i konkurranser og premietrekninger.

- Turmålene vil komme opp på kartet i appen. Hvert turmål har sin egen beskrivelse, bilde og poengsum etter lengde og vanskelighetsgrad, forklarer Iver Bjarne Brandtzæg.