Turen blir en ferd fra kirke til kirke for å snakke om de store og viktige spørsmålene i livet, i tillegg til hjertevarme og humor.

Skal gi verdi, ettertanke og en god følelse

Gjerstad ønsker at dette skal bli kvelder som gir de besøkende verdi, ettertanke og en god følelse å ta med hjem. Utallige mennesker har fått hjelp av Joralf Gjerstad og hans synske og helbredende evner. Han er overbevist om at Gud hjelper han og gir ham disse kreftene.

Gjerstad har levd et langt liv, stemplet som mirakelmann, men også bløffmaker. Utrettelig har han hjulpet tusenvis av mennesker. Nå vil han ut og snakke med så mange han kan.

Lot seg trollbinde

Våren 2017 møtte 91 år gamle Joralf Gjerstad artisten Therese Ulvan. Han lot seg trollbinde av Therese sin vakre stemme, og foreslo et samarbeid.

– Du har lyset i stemmen din, attesterte han.

Møtet i Spania resulterte i en turné og i august legger de ut på tur. Gjerstad vil inn i kirkerommet. Han vil snakke om tiden han hadde i motstandsbevegelsen, hans arbeid med helbredende krefter, sine syner og kraften i bønn.

Gjerstads gode venn, Øyvind Løvrød, vil intervjue Joralf. Therese Ulvan binder det hele sammen musikalsk. Hun vil synge og spille salmer som nettopp Joralf har valgt ut.Joralf vil møte så mange mennesker som mulig under denne reisen.

Overskuddet går til Gjerstadstiftelsen.

Omfattende turné

Første stopp på reisen er Sandstad Kirke (11.aug), Sletta kirke (12. aug), Røros Kirke (13. aug), Kimen ved Stjørdal Kirke (8. sep), Levanger kirke (9. sep), Ilen kirke (10. sep) og Steinkjer Kirke (24. sep). Som spesiell gjest i Ilen Kirke og i Steinkjer har de fått med seg den kjente skuespilleren Svein Tindberg.

Mest kjent er Tidberg for fortellerteaterforestilligen Markus-evangeliet og oppfølgeren Apostlenes gjerninger, som trakk stappfulle hus.