En lang og intens valgkamp nærmer seg målstreken, skal alt avgjøres i løpet av noen få timer mandag kveld. Partiene har reist på kryss og tvers for å sanke stemmer, og i kveld faller avgjørelsen.

Fra klokken 18:00 sender Nea Radio direkte fra vårt studio på Stjørdal, og håper du følger valgnatten sammen med oss.

Der det skjer - når det skjer

Nea Radio vil gi deg de siste tallene, prognosene og ikke minst reaksjonene fra der det skjer - når det skjer. Allerede fra klokken 18:00 vil programleder Knut Inge Seem gi deg siste nytt fra valget, sammen med våre reportere rundt i Trøndelag.

Nea Radio gir deg de siste reaksjonene og kommentarene gjennom kvelden og natta fra de fleste av partienes valgvaker, og oppdatere deg med siste nytt.

Mye å glede seg til

Mye av valget dreier seg om tall, og når valglokalene stenger klokken 21, vil den aller første prognosen komme. Økningen i antall forhåndsstemmer vil gjøre at det er et større datagrunnlag for prognosetallene som blir presentert, men fortvil ikke. Selv om dette vil kunne si noe om utfallet av valget, er det slett ikke over.

I timene som følger kan selv en minste liten stemme vippe opp ned på mye, spesielt for de fire partiene Rødt, MDG, Venstre og KrF, som alle har ligget nærme sperregrensen på de siste målingene.

Vi i Nea Radio håper du vil følge valgnatten sammen med oss, og ønsker deg et riktig godt valg!