Nominasjonsmøtet i Pensjonistpartiet Trøndelag ble gjennomført lørdag, og møtet sluttet seg enstemmig til nominasjonskomiteens forslag. 1. Svein Otto Nilsen (Trondheim) 2. Kirsti Hamre Nilsen (Malvik) 3. Harald Fagervold (Indre Fosen) 4. Per Ervik (Hitra) 5. Elizabeth Berg Moan (Trondheim) 6. Bjarne Kråkvik (Verdal) 7. Arne Samskott (Orkdal) 8. Gunnar Andresen (Hitra) 9. Mona Foss (Rissa) 10. Rolf Edvard Råde (Levanger) fulgte på de neste plassene.

- Vi har et langt og bredt fylke, og for Pensjonistpartiet er distriktspolitikk svært viktig skal vi lykkes på mangfoldet fylket er kjent for. Pensjonistpartiet skal være pådriver for bosetting i distriktene, aktive bygder, sterkt jordvern og høy selvforsyningsgrad., heter det i ei pressemelding fra Pensjonistpartiet i Trøndelag.

- Pensjonistpartiet er et politisk parti for hele befolkningen, men partiet vil likevel ha sitt hovedfokus på pensjonistene og de svake grupper i samfunnet. Vi vil bruke all vår kraft i arbeidet med å forbedre leve- og livsvilkårene for de som har minst og har det vanskeligst. Man skal ha en god og verdig livssituasjon for barn og unge, funksjonshemmede, trygdede og eldre i Norge. Inntektsutviklingen for yrkesaktive, pensjonister og trygdede har dessverre de siste årene skapt store og uakseptable forskjeller. Det er derfor viktig å påpeke at man ikke trenger å være pensjonist for å være med i Pensjonistpartiet og ser gjerne at folk i alle aldre blir med.

- Velferdspolitikken inkluderer noe mer enn fysisk sikkerhet og økonomisk støtte til utdanning, sykdom, fattigdom, pensjon, ulike trygder, permisjonsordninger, lånemuligheter, rett til arbeid og god helse. Den inkluderer også sosial kontakt, personlig trygghet, mulighet for aktiviteter, sysselsetting og fri organisasjonsdeltakelse, skriver Pensjonistpartiet i Trøndelag i ei pressemelding.