Ydmyk

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne utrolig spennende jobben. Tydalsfestivalen har blitt bygd opp av gode folk gjennom mange år, faktisk helt siden 1984. Min oppgave blir nå å videreutvikle dette arbeidet som har ført festivalen dit den er i dag, som den største kulturfestivalen i Neadalføret. Det er en jobb jeg går til med stor ydmykhet, sier Halaas.

Utøvende

Odd Arne Halaas er et godt kjent navn i kultur-Norge, og han ble mottatt med åpne armer da han kom flyttende til dalføret i 2022. Han er sjøl utøvende musiker og har i tillegg til egne CD-produksjoner deltatt i et 20-talls CD/DVD og TV-produksjoner i inn- og utland.

Svært fornøyd

- Vi er svært godt fornøyd med å ha sikret oss Odd Arne Halaas som etterfølger etter Ann Waagan. Det sier styreleder for Kulturstiftelsen Sylan & Sånn, Toralf Øverås. Han leder kulturstiftelsen som er eier og som drifter Tydalsfestivalen.

- Ann trekker seg nå tilbake etter fem særdeles viktige år for Tydalsfestivalen og har vært en solid bidragsyter i utviklinga av det som har blitt den største kulturfestivalen i Neadalføret. Nå vil styret kulturstiftelsen i samarbeid med den nye festivalsjefen bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort og samtidig fortsette utviklinga av festivalen i åra som kommer.