Vellykket arrangement, av ungdom - for ungdom!

55 deltakere født i 1996-2002 deltok lørdag på ekstremhelg i Innbygda i Selbu. Løypa var på ca 15-20km og det tok alt fra 3 til 6 timer å gjennomføre 30 poster med blandt annet skyting, klatring, pilskyting med mere.

Ungdommen er kreative, dette har vært en fin dag uten tidspress og den har utvilsomt økt samholdet mellom ungdommene. Dem har brynt seg på mye, elvekryssing, mange ble bløt og møkkete, sier Marit Grøtte.

Mobilfri dag

For oss har det vært et poeng å få til en dag uten data, mobiltelefoner og kontakt med omverdenen. Bare være sammen og ute i naturen, sier Marit Grøtte.

Stort apperat

Ungdommene er slitne når dem kommer inn til mål, men dem likte arrangementet. 2-3 mann på hver post forteller også at det engasjerer alle aldre. Det ble kokt mye kaffe ut i løypa. Dette samler bygdefolket! Sier Marit Grøtte.

Ungdommen skal ha æren for dette

Ære være alle som har stillt opp på dette! Frivillige, sponsorer og samarbeidspartnere. Arrangementet er laget av ungdommen, og hele ungdomsgruppa er dypt takknemlige for all støtte og hjelp, sier Marit Grøtte.

Hva med neste år ?

Nå skal vi evaluere denne helga, slik det ser ut nå blir det mest sannsynlig ekstremhelg også neste år, sier Alf Roar Tuset, leder i UL Håpet.