Arne Horten (61) fra Os har bred ledererfaring fra flere virksomheter. I arbeidslivet er det produksjon og logistikk som har vært hovedområder, med erfaring fra bedrifter som Flokk (HÅG), Raufoss Industripark, Norbit (Kitron) og Synnøve Finden.

Satser på å videreutvikle Røroshytta

De siste syv årene har Horten vært ansatt som administrerende direktør i Ren Røros Digital.

- Jeg er trygg på at Arne vil gjøre en god jobb med å utvikle Røroshytta videre sammen med meget kompetente medarbeidere. At vi ansetter en kapasitet som ham er et klart signal om at Mestergruppen satser på å utvikle Røroshytta videre og ønsker å øke selskapets markedsandel innen laftehytter. Produktet er svært godt og merkevaren sterk, sier Konsernsjef i Mestergruppen Mikkel Sandvik i en pressemelding.

Starter i mai

Arne Horten gleder seg til oppgaven som han starter senest den 2. mai.

- Jeg ser frem til å bidra aktivt til videreutvikling av Røroshytta, sammen med det gode teamet som er der fra før. Vekst og utvikling av Røroshytta er min hovedmotivasjon for å takke ja til jobben. Konseptet til Røroshytta er spennende, og jeg ser potensial i å videreutvikle dette, sier Horten.

Omsettning på 30 millioner

Røroshytta er en landsdekkende leverandør av lafta tømmerhytter- og hus. De ble etablert på starten av 1960-tallet, og har i dag 11 ansatte og en omsetning på 30 millioner kroner.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros.

Arven fra Røros

- Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort, og kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye og revolusjonerende metoder, melder Røroshytta i en pressemelding.

Røroshytta er en del av Mestergruppen, et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling med en omsetning på 14 milliarder kroner.