Før årsmøtet i RBK klokka 19 i kveld er det med over 600 forhåndspåmeldte medlemmer. Det var tallet klubben gikk ut med onsdag kveld.

- Men vi forventer enda flere og for at møtet skal starte presis, oppfordrer vi alle til å komme tidlig til Lerkendal, skriver klubben på nettsida si.

Registrering

Klubben åpner for registrering og innslipp til møtelokalet San Siro i Scandic Lerkendal fra klokka 17.30.

- Alle får utlevert ei mappe som inneholder årsmeldinga for 2019, resultat og budsjett, deltakernummer og stemmeseddel. Hvis noen ønsker å ha årsoppgjør for Rosenborg Ballklub, Abrahallen, Lerkendal stadion og Rosenborg Sport, så må de printe ut dette selv og ta det med seg på møtet, skriver klubben.

- Har du ikke forhåndspåmeldt deg til møtet, henvender du deg til bordet som er merket "ikke forhåndspåmeldt".

Parkering

- Det er gratis parkering på bussparkeringa ved Nils Arne Eggens Plass og Strindvegen. Der er det først til mølla. Bortsett fra det viser vi til ordinær parkering i kjelleren på Scandic Lerkendal og andre anviste plasser mot betaling, skriver RBK.no.

FØRSTEVALG: Konsernsjef i TrønderEnergi, Ståle Gjersvold, er foreslått av valgkomiteen som ny styrelede i Rosenborg Ballklub (RBK). Foto: Morten Andersen / NRK

To styreleder-kandidater

Selv om Tore "På Sporet" Strømøy ble lansert som en tredje styrelederkandidat onsdag, er det i realiteten bare to kandidater til styreledervervet i Norges største fotballklubb. Og det er dette valget, samt valget av styret forøvrig, som har fått historisk oppmerksomhet denne gangen.

Valgkomitéen har foreslått TrønderEnergi-direktør Ståle Gjersvold som ny styreleder etter Ivar Koteng, men samme Koteng har forlengst klargjort at han kommer til å ta opp kampen og stiller som motkandidat om han blir foreslått. Og - det kommer garantert benkeforslag på Ivar Koteng.