tv2.no

Politiet i Innlandet opplyser like før midnatt natt til mandag at den savnede 20-åringen er kommet til rette, og at pårørende er varslet om dette.

– Vi har folk på jobb i natt som jobber med etterforskning, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage i Innlandet politidistrikt til TV 2.

Waage opplyser at ingen så langt er siktet i saken.

Politiet varsler at de vil komme med mer informasjon mandag formiddag.

Voldshendelse

Natt til søndag ble tre personer utsatt for vold på en privat adresse i Vingelen i Tolga kommune i Østerdalen.

En av de tre personene ble tatt med av gjerningspersonene, og voldshendelsen ble derfor etterforsket som frihetsberøvelse.

– Vi mistenker at det er en kidnapping fordi vedkommende ikke har blitt med fra åstedet frivillig, sa politiadvokat Vibeke Stolp Ekeland i Innlandet politidistrikt til TV 2 søndag ettermiddag.

– Håper det gir mer informasjon

Politiet gikk også ut med at at den savnede er en 20 år gammel mann som er hjemmehørende på stedet.

– Vi håper at det kan gi oss mer informasjon i saken. Noen som kjenner til han eller vet hvem han er kan ha hørt eller sett noe, som de kanskje ikke hadde visst hvis de ikke visste hvem det gjaldt, sier Stolp Ekeland til TV 2.

– Er dere bekymret for hans liv og helse?

– Sakens karakter tilsier at det kan være fare for liv og helse. Det er snakk om en frihetsberøvelse, hvor vi ikke har oversikt over hvor vedkommende befinner seg eller hva han er utsatt for. Det er klart vi er bekymret for hva som kan ha skjedd, sier politiadvokaten.