- Det har vært ei god påske for Trondhjems Turistforening. Det sier daglig leder Frode Støre Bergrem når han skal oppsummere drømmepåska 2019.

Trollheimen omtrent som før

Besøket i Trollheimen har vært omtrent som de foregående fem siste åra, men en liten nedgang i antall overnattinger på tre prosent. - Vinneren er Trollheimshytta, og det er gledelig å registrere at flere går langt på tur. Mange har også gått den såkalte "trekanten", sier Frode Støre Bergrem.

- Men mange har også gått på dagstur-besøk til hyttene våre, sier Bergrem.

Sylan er vinneren

Sylan hadde størst økning i antall overnattinger. - Sammenlignet med de siste fem år har vi en økning på hele 20 prosent, og det er svært gledelig. Den desiderte påskevinneren i år er Storerikvollen. 360 overnattinger er flest av alle hyttene våre, sier Frode Støre Bergrem.

Selvbetjente hytter

2. påskedag var siste dag med betjente hytter. Men fortsatt kan du benytte deg av TT-hyttene som selvbetjente eller ubetjente. Utenom sesong er nemlig de betjente hyttene selv- eller ubetjente og låst med DNT-standardlås. En egen selvbetjent hytte på anlegget kan brukes helt fram til hytta blir betjent igjen 21. juni.