Kampens første mål kom allerede etter minuttet spilt der Thomas Aune var frampå og ga gjestene ledelsen. Det skulle ikke gå lang tid før Selbu reduserte, Gunnar Thor Kjøsnes reduserte og vi var like langt. Kampen bølget frem og tilbake, men Selbu var nok det beste laget i første omgang, de fikk også et mål til etter 14 minutter signert Odd Erik Garberg.

Andre omgang var nok Tydal det førende laget med flere store målsjanser som det skulle være mulig å fått mål av. Så det var nok ikke ufortjent at målet kom på slutten. Thomas Aune skoret det siste målet i kampen og 2-2 er nok et helt greit resultat i en kamp som ikke var det helt store.

Tap for Vikvarvet

Vikvarvet startet også høstsesongen i dag. De møtte Astor 2 på Rødmyra og stillingen var 2-2 til pause. I andre omgang skoret ikke Astor før i det 87.minutt og det var derfor et surt tap for Vikvarvet.