I 5.divisjonsoppgjøret mellom Tydal og Selbu på Kløfta  lørdag stod det tilslutt 1-1 etter 0-0 ved pause. Og det etter to omganger, der den første var jevn, selv om hjemmelaget var det beste laget.

Etter hvilen var det et mer offensivt Tydal som  kom på banen på Kløfta, og det tok ikke mange minuttene før Ørjan Hilmo Øverås satte inn 1-0 etter et flott angrep.

Lenge så det ut til at lokaloppgjøret kom til å ende ut med en fortjent 3-poenger til hjemmelaget, men alltid målhungrige Odd Erik Garberg ville det annerledes. Etter halvtimen i andre omgang fikk han tilslutt to gavepakninger, og den siste satte han utagbart i mål bak en ellers solid Tydals-keeper Stian Fremo.

En usedvanlig fargerik dommer mistet forøvrig

tidlig kontrollen og strødde om seg med gule kort (og tilslutt med rødt til Tydal) og bidro spesielt i andre omgang til å stykke opp det som kunne blitt et flott og tett lokalt oppgjør mellom to jevne lag. Synd!

Hjemmelaget var hakket bedre i første omgang,  hjemmelaget var best totalt, også i andre.

Likevel fortjener Selbu så absolutt poengdelinga , og laget ble også klappet av banen av en solid medbragt supporterskare.

Neste serierunde blir tøff for begge lag:

Kommende lørdag møter Tydal naboene Brekken borte, mens Selbu har hjemmekamp mot Orkanger neste mandag.

Intervju med trenerne Olav Harry Østby (Tydal) og Ketil Aas (SBK):