Norge nå er et aktuelt daglig direktesendt program som skal være tett på norsk virkelighet. Programmet sendes fra mandag til torsdag fra klokka 2025-2055 på NRK1 og er en arena hvor alle stemmer, ukjente og kjente, unge og gamle, eksperter og maktpersoner deler vesentlige historier om hva som foregår i hele Norge til hele Norge.

Programleder denne uka er Tarjei Strøm. Han har med seg utegående reporter Kristin Agerlie.

Levanger

Mandag sendte # Norge nå" direkte fra stua til ei langt over snittet sportsinteressert dame i Levanger. - Hvorfor blir vi nordmenn så engasjert av idrett på TV? var det sentrale spørsmålet diskutert også av eksperter og tidligere idrettsutøvere. I tillegg hadde programmet direkteinnslag fra skibygda Meråker.

Nea Radio

Tirsdag 20. februar kommer NRK til Selbu og etablerer studio hos Nea Radio. Her er målet å belyse lokalradioens plass i medie-Norge, og TV-seerne får bli med Nea Radios reportere på jobb ved åpninga av Rørosmartnan, bli med på direktesendt radiobingo og besøke Norsk Radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu.

Rørosmartnan

Onsdag 21. februar kjører staben videre til Røros og sender direkte fra folkelivet under martnan. Studioet etableres i bakgården til Kaffestuggu.

Hessdalen

Torsdag 22. februar skal Norge nå på UFO-safari i Hessdalen. Her etablerer de studio på UFO-Campen og sender direkte fra Hessdalen.

- Vi ser fram til å besøke Trøndelag med "Norge nå" og har gledet oss til å komme til Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen, sier programlederne Kristin Agerlie og Tarjei Strøm.