– Mye av jobben min er å følge opp den økonomiske biten i selskapet, men også en del administrative oppgaver utover det. Både kontrakter, innkjøp, salg, flere ting, sier den nytilsatte lederen.

Hun kommer fra jobben som avdelingsleder på Røros i SpareBank 1 Regnskapshuset. Nå er det bobiler og campingvogner som gjelder. Noe som ifølge Stenmo passer henne selv godt.

– Jeg har jo litt interesse i caravanbransjen selv. Synes det er artig å dra på campingtur, og har også vært på caravanmesse på Lillestrøm, og synes det er artig å følge med på hva som kommer på markedet og nyheter og slike ting, forteller hun.

Det å kunne bo og jobbe samme sted er også en betydelig faktor for skiftet av beite.

– Det å kunne jobbe her i Ålen, her jeg bor – mer nærhet til både hus og heim og unger – og kanskje et litt annet tempo i hverdagen enn det jeg har hatt før. For det er ikke noe tvil om at det å ha et ansvar for både ansatte og tre hundre kunder kan være til tider litt krevende.

– Et skup

Salgsleder for Frosta Bobil & Caravan i Rørosregionen, Tore Børresen, er strålende fornøyd med sin kollega, og sier seg klart enig i at ansettelsen er et skup.

– Fordi jeg vet at hun jobber godt, hun vet hva hun holder på med, hun har interesse for det vi holder på med, ikke minst. Og jeg tror det er veldig positivt overfor både kunder, befolkning og ikke minst oss selv at vi har fått med oss Hanne. Så ja, et skup, konstaterer Børresen.

Hør hele intervjuet med Hanne Kristin Stenmo og Tore Børresen her: