– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

Størst pizzahunger på Støren

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

Circle K Støren er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i hele den sørlige delen av Trøndelag – om lag 1100 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer.

Stasjonsdriver Roger Steen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Midtre Gauldal og omegn.

– Dette har blitt en suksess på Støren. Mange kommer innom og kjøper pizza, og konseptet har løftet burgersalget vårt også, sier en fornøyd Steen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Pizza på stasjon: Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst Foto: Circle K

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

Roger Steen forteller at mange av kundene på Støren-stasjonen bruker «Click & Collect».

– Jeg vil si at 40-50 prosent av alle som kjøper «Peppes On The Go!», bestiller og betaler digitalt, forteller stasjonsdriveren.

Fem på Peppes-toppen i Sør-Trøndelag: 1. Circle K Støren 2. Circle K E6 Berkåk 3. Circle K E6 Klett 4. Circle K Røros 5. Circle K Byåsen