Knut Jegersen

Onsdag kveld solgte Stjørdals-Blinks spillere sesongkort for kommende hjemmekamper på Nye Blinkbanen.

Rødtrøyene spiller i Postnordligaen i 2018. motstandere er Nardo, VIF2, Skeid,Kjelsås, KFUM, Brattvåg, Hødd, Bryne, Egersund, Vard, Vidar, Arendal og Fløy.

A-lagsspillerne har i en årrekke bidratt med bl.a. en telefonsalg-kveld av sesongkort. Onsdag kveld var spillere, støtteapparat og representanter for styret i sving med mobiltelefonene. Responsen var god. Blant de faste sesongkortinnehaverne er nåværende ass.landslagssjef Per Joar Hansen. Han takket ja da Iver Westerlund tilbød fornyelse av kortet.

Stjørdals-Blink Fotball rykket rett opp fra Norsk Tipping-ligaen til Postnord-ligaen i 2017 etter et nedrykk bokstavelig talt på overtid sesongen før. I 2017 ble seiersmarginen i avdelingen tilslutt på 16 poeng.

Etter at fotballtinget vedtok å halvere antall lag i Postnordligaen (2.div) før 2017-sesongen, er det nå et betydelig høyere sportslig nivå enn forrige gang Blink var oppe. Trener Are Tronseth & spillerne har i løpet av vinteren gjort flere gode treningskamper mot lag fra høyere divisjoner (Ranheim, Levanger, RBK).

Målet er 100 solgte sesongkort før serieåpningen 14.april. Da kommer Hødd til Nye Blinkbanen.

Allerede tors.kveld spilles neste treningskamp. Da kommer Steinkjer FK til Ø.M kgb. Kickoff 17.50.

Hør intervju med en offensiv veteranspiss Nedzad Sisic: