- Nå vet vi at han skal møte de som jobber med trenerprosessen i Rosenborg så får vi hvor raskt de kan komme frem til enighet. Vi vet at målet fra begge parter er å komme frem til en avtale, sier Børstad til Nea Radio.

Rosenborg har i lang tid jobbet med Milojevic som et alternativ til å ta over jobben etter Hareide. Serberen har fått gode skussmål fra Allsvenskan der han trente Hammarby.

I følge Børstad sine kilder er det ennå ikke en konkret avtale på bordet, men Børstad sier at det ikke er noen tvil om at Milojevic ønsker å bli rosenborgtrener.

- Det er ingen tvil om at han ønsker å bli rosenborgtrener siden han har kommet til Trondheim, og det er er heller ingen tvil om at Rosenborg ønsker Milojevic. Hvis alt går bra tror jeg at han blir presentert som ny trener i løpet av en dag eller to, sier Børstad videre.

En ambisiøs trener

Børstad sier at Milojevic er en trener som har hatt store ambisjoner gjennom den relativt ferske trenerkarrieren både for klubbene han har trent og for seg selv. Det startet allerede når han var assistenttrener for Røde Stjerne Beograd.

- Slik jeg har forstått Milojevic så har han hatt store ambisjoner hele veien som trener. Han setter høye krav til både seg selv og omgivelsene og ønsker også å skape et best mulig miljø i klubbene som han trener, forteller Børstad.

Hør intervjuet med Børstad her: