Den avdøde mannen er hjemmehørende i Bodø-området og var på Stjørdal i forbindelse med jobb. Det forteller politiadvokat Anette Strøm Røsholdt som er påtaleansvarlig for saken.

– Det var en bekjent av siktede som varslet politiet rett før klokka åtte i går kveld om at det hadde skjedd en alvorlig voldshendelse hjemme i siktedes leilighet, sier Strøm Røsholdt til Nea Radio.

Hun forteller videre at vedkommende som ringte politiet ikke hadde vært tilstede i leiligheten da hendelsen skal ha skjedd.

Tilfeldig møte

– Det vi vet er at siktede og avdøde var på Stjørdal Sportsbar natt til søndag, og gikk sammen derfra til siktedes leilighet opplyser Anette Strøm Røsholdt.

– De dro fra stedet ved stengetid og politiet ønsker tips fra folk som kan ha observert de to på stedet, eller når de dro derfra, sier Strøm Røsholdt videre.

Operasjonsleder i politiet Trond Volden opplyste til Adresseavisen i går kveld at politiet mener det er brukt en gjenstand eller våpen under hendelsen, dette ønsker ikke påtaleansvarlig å kommentere.

– Jeg ønsker ikke å gå inn på detaljer rundt selve voldshendelsen, det gjenstår fortsatt avhør av siktede og andre, så vi ønsker ikke noe påvirkning i forkant av dette sier Anette Strøm Røsholdt.

Den siktede ble pågrepet ved åstedet, pågripelsen skal ha vært udramatisk i følge politiet.

Omfattende etterforskning

Politiet har iverksatt en omfattende etterforskning, natt til i dag og utover dagen er det foretatt en rundspørring i nabolaget til siktedes leilighet. Krimteknikere jobber fortsatt med å sikre tekniske spor på åstedet.

– Det er også svært interessant for oss å undersøke mobile enheter sier Strøm Røsholdt, uten å ville utdype det ytterligere.

Den avdøde mannen vil bli sendt til obduksjon i løpet av dagen.

Advokat Tore Angen er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen, ifølge Adresseavisen har han hatt en samtale med den siktede, der han har gitt utrykk for at han synes det er tungt.