Nødetatene rykket torsdag ettermiddag ut til en gård på Melhus, etter melding om en ulykke på gården. Ulykken betegnes som alvorlig, og det foregår livreddende førstehjelp på stedet.

Hendelsen har skjedd vest for Melhus, retning Hølonda, opplyser politiet til Nea Radio.

– Dette er en tragisk hendelse og barnet er fraktet i luftambulanse til St. Olavs Hospital. Det er opprettet sak og politiet gjør nødvendige undersøkelser på stedet. Vi har fokus på ivaretakelse og varsling av pårørende, opplyser politiadvokat Gørill Gyllan i en pressemelding.

I pressemeldingen er ulykken betegnet som en alvorlig traktorulykke. Politiet opplyser at et barn har kommet til skade i ulykken, men at tilstanden foreløpig er uavklart.

Patruljer fra både politi, brann og ambulanse rykket ut til ulykken. Luftambulansen har forlatt ulykkesstedet.

Lokalt kriseteam er varslet om hendelsen, og har rykket ut til der ulykken har skjedd. – Vi har ikke mer informasjon vi kan gå ut med per nå, heter det videre i pressemeldingen fra Trøndelag politidistrikt.

#Melhus. Nødetatene er på veg til Melhus i forbindelse med en alvorlig ulykke på en gård. Vi kommer ikke til å gå ut med mer informasjon inntil videre. Det kommer mer informasjon når vi har fått oversikt.

— Politiet i Trøndelag (@PolitiTrondelag)