Styret i Air Leap Aviation AB har besluttet å gå i rekonstruksjon og samtidig innstille all ruteflyvning fra og med 24 januar 2022, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Hovedårsaken til at vi har tatt denne beslutningen, er at det ikke er økonomisk forsvarlig å drive videre med det materiellet og de forutsetninger vi har i dag. Selskapet har holdt operasjonen gående de siste to årene under covid-19 med begrenset støtte fra det offentlige i Sverige. Air Leap har levert og opprettholdt viktig infrastruktur under pandemien, som vi mener burde vært gitt mer støtte til når man tenker på de omfattende restriksjoner som vår bransje har opplevd.

– Vi beklager de ulempene dette vil medføre for kundene som har kjøpt billetter med selskapet etter den 24. januar. Samtlige kunder bes følge med på selskapets hjemmeside for nærmere informasjon de neste dagene.

Direktør i Air Leap, Jon Melkersson, skriver i en melding til Nea Radio at han ikke har flere kommentarer til saken enn det som kommer fram i pressemeldingen.