Hoås er opprinnelig barnevernspedagog, og har blant annet leder- og økonomiutdanning på høgskolenivå. Hun har utmerket seg som en resultatorientert og inkluderende leder gjennom mange år, og mange stjørdalinger husker nok også Hoås som en dyktig håndballspiller på starten av nittitallet. Hoås startet sin karriere i Stjørdal kommune som sommervikar allerede i 1991, og har deretter gått gradene i kommunen både som enhetsleder, virksomhetsleder og sektorleder, og blir nå altså en del av kommunedirektørens toppledergruppe.

Viktig tilskudd til ledergruppen

- Det skal være mulig å ha en karriereveg i Stjørdal kommune, noe Ann Kristin er et godt eksempel på, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

Det er få ting som gleder kommunedirektøren mer enn at dyktige medarbeidere får og tar større ansvar gjennom hardt arbeid og gode resultater over tid.

- Jeg ser frem til å få Hoås med sin energiske entusiasme og brede kompetanse fast i toppledergruppen. Med erfaring fra både oppvekst og helse vil Ann Kristin bidra betydelig også strategisk, uttaler Reitan.

Ann Kristin Hoås på sin side gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- Velferd er et viktig område som berører mange stjørdalingers liv, og mange er opptatt av våre tjenester innenfor barnehage, skole og helse, sier Hoås som sier hun kjenner organisasjonen godt fra før, og vet at i denne jobben får hun med meg mange dyktige medarbeidere.

- Sammen skal vi finne løsninger på små og store utfordringer fremover, og jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten, uttaler Ann Kristin Hoås som er ansatt i en seksårig åremålsstilling i kommunen.