H.M. Kong Harald kommer til Skaun kommune for å besøke den ideelle organisasjonen DRIVE Norge den 25. april.

Vil gi Kongen et innblikk

- Vi er veldig glade for at Kongen har takket ja til å besøke vår Kjør for livet-klubb i Skaun, sier daglig leder i DRIVE Norge, Jeanette Sørmoen-Børseth.

– Dette er en fantastisk mulighet for oss til å synliggjøre hva et slikt tilbud betyr for hver enkelt ungdom og deres familier.

Daglig leder i DRIVE Norge, Jeanette Sørmoen-Børseth, er glad for at Kongen har takket ja til å besøke deres Kjør for livet-klubb i Skaun. Foto: DRIVE Norge

Det er DRIVE Norge som har invitert Kongen til å besøke deres klubb i Skaun, og som er vertskap for arrangementet.

Selve programmet for dagen vil bli kunngjort nærmere besøket, men arrangøren vil gi Kongen et godt innblikk i deres drift i kommunen.

- Kongen vil få et innblikk i hvordan en Kjør for livet-klubb fungerer, og møte ungdommene som er en del av dagens tilbud i Skaun, sier Sørmoen-Børseth.

Krysser av ny kommune på lista

Hans Majestet Kong Harald har sagt at han har som mål å besøke alle kommuner i Norge. Skaun er en av få kommuner i Trøndelag som har stått igjen på Kongens liste, men snart kan han også krysse av for å ha besøkt fylkets 13. største kommune.

Se hvilke andre kommuner Kongen mangler på lista her.

Ordfører i Skaun, Gunn Iversen Stokke, synes det er gledelig at kommunen endelig får kongebesøk. Foto: Skaun Kommune

- Det er veldig gledelig for oss i Skaun å endelig få et Kongebesøk til kommunen, det er noe vi har ønsket å få til lenge, sier ordfører i Skaun kommune, Gunn Iversen Stokke.

– Det er ekstra gledelig at det er et besøk som omfatter ungdomsarbeidet i kommunen. Det er DRIVE som gjør jobben, men det er veldig artig for oss å kunne vise at vi har fokus på ungdommene i kommunen.