Røros Produkter er en av virksomhetene som har klart seg relativt godt gjennom pandemien.

Bedriften jobber med mange materialer, som stål, aluminium, plast og treverk og er kanskje mest kjent for avfallsbeholdere i stål.

Stort behov

Like etter utbruddet i fjor, så dukket behovet for ulike holdere for spritdispensere. Produktutviklerne ved Røros Produkter kastet seg rundt, og etter kort tid hadde de flere modeller klare.

Dette ble tidlig et svært etterspurt produkt, og mange offentlige og private kunder har dispensere laget på Øverhagaen på Røros.

Siste kunde som nå har handlet av bedriften er Slottet.

– Tilfeldigheter, sier markedsansvarlig i Røros Produkter, May Kristin Knutsen da vi spør hvordan de har kommet seg inn i de kongelige kretser.

PÅ SLOTTET: SmartDes Basic, heter produktet som nå også er å benytte i de kongelige kretser.

– Vi ble faktisk oppringt av Slottet, etter at de hadde observert at vi hadde noe på nettet. Og han som skulle bestille fra Slottet hadde noen spesielle ønsker, blant annet svart og gull.

Etter litt fram og tilbake ble avtalen signert og nylig var representanter fra rørosbedriften i Oslo for å installere dispenserne.

Flere slott

Dette er ikke det eneste produktet fra Øverhagaen som har havnet i Royale kretser. Også Amalienborg Slott i København har handlet produkter på Røros.

Hør intervju med May Kristin Knutsen her: