Det har vært mye å gjøre for politiet natt til søndag.

På Stjørdal ble tre mindreårige gutter pågrepet av politiet. Guttene hadde truet med kniv mot en voksen mann. Politiet skriver på Twitter at de har sikret video, tatt avhør av partene og startet etterforskning.

Politiet måtte i natt rykke ut til Klæbu. Dette etter melding om en bil som kjørte rundt med personer som skjøt med et skytevåpen ut av bilen. Klokken 00:20 fikk politiet lokalisert bilen, og fant da en pistol som var en softgun. En person er kjørt inn i arresten, og sak blir opprettet. Våpenet er beslaglagt, det skriver politiet på Twitter.

Øvrige hendelser natt til søndag:Ytterøya - Mann i 20-årene er mistenkt for promillekjøring, og tatt med til fastlandet for bevisopptak. Vedkomende blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort. Trondheim - Mann i 20 årene ble satt i drukkenskapsarrest og anmeldt etter å ha vært på et utested. Vedkommende nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet. Trondheim - Politi og brannbåt dro ut til en brygge ved kanalen grunnet en ruset person. Trøndelag - Politiet hadde allerede klokken 03:00 natt til søndag mottatt 33 henvendelser angående støy. Politiet skriver på Twitter at de har gitt en rekke muntlige pålegg og avsluttet fester, men ikke rukket å dra til alle adressene.