I vinter har Selbusportens stab montert 800 par ski og staver for det amerikanske forsvaret, US Marines på Værnes. Det siste partiet ble ferdig til påske. - Dette er et stort og omfattende oppdrag, sier Ole Johan Øyasæther som er daglig leder hos Sport 1 Selbusporten.

- Andre aktører måtte takke nei og da var det vi som ble spurt for å trø til, noe vi selvsagt tok på oss på strak arm, sier Øyasæther.

Det er snakk om skimodellen Åsnes Combat Nato. En skimodell som er en svært lett, robust ski med hel stålkant og 22mm innsving. Skien er utstyrt med spenn og smørelomme. Skien er utviklet for forsvaret, med tanke på både gå- og kjøreegenskaper. Skien har ekstrem feste for kortfellen og forsterket bindingsfeste med Titanal. En god fjellski som egner seg for de utfordringer fjellet har å by på.

- Dette har vært et artig oppdrag, vi får samtidig også kontakter i det amerikanske forsvaret på Værnes som det kan være greit å ha gode kontakter med, smiler Ole Johan som håper på videre samarbeid også i framtiden.

Mange har hjulpet oss i arbeidet og vi retter en stor takk til alle både ansatte og frivillige for den gode innsatsen for å få dette ferdig, avslutter Øyasæther.