Operasjonssentralen melding fra helsepersonell om en død person i en privat leilighet på Lademoen Trondheim i 8-tiden lørdag morgen. En mann i 50-årene, som befant seg i leiligheten, ble pågrepet. Han er siktet for drap, skriver Politiet i Trøndelag i en pressemelding.

Etterforsker bredt

Politiet har nå fått bekreftet sikker identifikasjon på den avdøde. De pårørende er varslet og blir fulgt opp. Navnet på avdøde blir ikke frigitt i kveld etter ønske fra de pårørende.

- Selv om vi har gått til en pågripelse i dag etterforsker vi fremdeles saken bredt, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt. – Det jobbes for fullt med tekniske undersøkelser, avhør av vitner, og avdøde blir mest sannsynlig obdusert i kveld.

Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Ønsker tips

– Det ble gjort forsøk på å avhøre den siktede, men på grunn av hans helsesituasjon lot det seg ikke gjøre å ta avhør i dag. Vi vil gjøre et nytt forsøk i morgen, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Det vil bli tatt stilling til eventuelt varetektsfengsling i løpet av helgen. Politiet ønsker fremdeles tips i saken, via internett: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.